Nutraxin Psyllium Husk Fiber ve Bağırsakların Düzenli Çalışması
Daha önceleri bağırsak sağlığımın fazla kilolarımla ilişkisi olduğunu söyleseler hayatta inanmazdım. Ancak insan başına gelince daha iyi anlıyor. Uzun süre önce fazla kilolarımdan kurtulmak için gittiğim diyetisyen bana ilk olarak düzensiz çalışan bağırsaklarımı sağlığına kavuşturmamız gerektiğini söyledi. Sonrasında ise rahatlıkla kilo verebileceğimden bahsetti. Bu nasıl olacak dediğimde ise bana Nutraxin Psyllium Husk Fiber adında bitkisel içerikli bir ürünü tavsiye etti. Yemeklerden önce bol su ile bu takviyeyi kullanarak hem bağırsak sağlığımı düzene sokacak hemde rahatlıkla kilo verebilecekmişim. Bende doktorumun sözlerine inanarak dediği şekilde Nutraxin Psyllium Husk Fiber'i kullanmaya başladım ve hakikaten kullandıktan bir ay kadar sonra teraziye ilk çıktığımda kilo verdiğimi gözlerimle gördüm. Zaten Nutraxin Psyllium Husk Fiber yemeklerden önce kullandığımda bana tokluk hissi veriyordu. Bu nedenle fazla birşey yiyemiyordum. Doktoruma yeniden gittiğimde ise bağırsaklarımında düzenli bir şekilde çalışmaya başladığından söz etti. İşte o zaman anladım ki Nutraxin Psyllium Husk Fiber hem bağırsak sağlığı hemde aşırı kilolardan kurtulmak adına gerçektende çok önemli bir ürün.
kabızlık -
Nutraxin.com.tr