Türkiye gençlerin forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye gençlerin forumu

Turkiye genclik
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Van Otlu Peynirin Teknolojisi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
firmarehberi12




Mesaj Sayısı : 982
Kayıt tarihi : 06/07/21

Van Otlu Peynirin Teknolojisi Empty
MesajKonu: Van Otlu Peynirin Teknolojisi   Van Otlu Peynirin Teknolojisi Icon_minitimePaz Mart 19, 2023 5:27 pm

Van Otlu Peynirin Teknolojisi
Van otlu peyniri binlerce yıllık geçmişine sahip olduğundan dolayı üretimi basittir. İlk olarak süt elde edilir, sonra soğutulur ve karıştırılır. Sonra, küresel tatlandırıcılar eklenir ve daha sonra süt ince bir kabartma hamuru haline getirilir. Mamul üzerine van otu başta olmak üzere adaçayı ve diğer akar otlar eklenir. Kübik şekilde formda olarak eki ve çatlak biçiminde divit olarak doğranmış olan ot, çeşitli seviyelerde yoğrulabilir. Ürünün yenileme süresinin sona ermeden önce hamur, 75C'ye kadar pişirilir.
Van Otlu Peynirin Faydaları
Van peynirin en büyük faydalarından birisi, hijyenik üretim süreci ile elde edilmesidir. Sağlık kanunlarına göre Van otlu peynirin, bağırsak hastalıklarını önlemek için listeria mikroorganizmalarından temizlenerek hazırlanması gerekir. Van otlu peynirde bu iki özellik bir araya gelir ve ürünlerin güvenilirliği kontrol altına alınır. Ayrıca, taze peynir ve oldukça baharatlı olduğu için insan vücudunda hastalıklara karşı güçlü bir savunma mekanizması oluşturur.

https://vanotlupeyniri.com/van-otlu-peyniri
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Van Otlu Peynirin Teknolojisi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Otlu Peynir

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkiye gençlerin forumu :: ...:::TURKİYE GENÇLİK FORUMU:::... :: WEB SİTENİ TANIT-
Buraya geçin: