Türkiye gençlerin forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye gençlerin forumu

Turkiye genclik

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Dezenfektan Turnikesi

YazarMesaj
firmarehberi12

Dezenfektan Turnikesi Empty
MesajKonu: Dezenfektan Turnikesi   Dezenfektan Turnikesi Icon_minitimePtsi Tem. 18, 2022 4:47 pm

Dezenfektan Turnikesi
Personel üretim alanına geldiğinde sadece bir elini dezenfeksiyon kabinine sokarsa, personelin üretim alanına girmesine izin vermezler ve bu personel üretim alanına giremez, üretim yani personelin turnikeye girmesi engellenir. Çalışanlar işyerine ancak temiz oldukları takdirde girebilirler. Aksi halde turnikeler açılmaz ve girilemez. Hijyen turnikelerinden kimlerin, saat kaçta geçtiğini öğrenmek istiyorsanız, hijyen turnikelerine kart okuyucu, yüz tanıma cihazları ve el okuma cihazları ekleyerek bilgisayar programından giriş zamanlarını kolayca raporlayabilirsiniz.
Tesise girecek personel önce el dezenfektanı geçiş turnikesine rapor verir, ellerini el dezenfektan tankına sokar, iki elini birlikte yıkar, ardından hijyen turnikesi bu personelin üretim alanına girmesine izin verir, daha sonra personel ellerini yıkar. Sensörlü musluk ve bu alandaki sensörlü kurutucularda ellerini kurulayarak 3. aşamaya geçilir (bu alana sensörlü tek kullanımlık kağıt havluluk da yerleştirilebilir.) üretim tesisine girebilir.

http://www.interplast.info.tr/urunler/hijyen-turnikesi-hijyen-hatti-hijyen-bariyeri/hijyen-turnike-sanitasyon-hatlari-hijyenik-gecis-sistemleri.4.27.aspx

Dezenfektan Turnikesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-