Türkiye gençlerin forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye gençlerin forumu

Turkiye genclik
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Kayseri Pastırması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
firmarehberi12




Mesaj Sayısı : 982
Kayıt tarihi : 06/07/21

Kayseri Pastırması Empty
MesajKonu: Kayseri Pastırması   Kayseri Pastırması Icon_minitimeCuma Haz. 10, 2022 4:22 pm

Kayseri Pastırması

Etin en değerli çeşitlerinden biri pastırmadır. Her damak tadına ve her tarife hitap edecek çok farklı çeşitler hazırlanır. Ürün, bu meslekte eğitim almış özel pastırma ustaları tarafından hazırlanır. Ürün özenle işlenir ve doğal olarak hazırlanır ve tüketiciye sunulur. Kayseri pastırması en bilinen özelliği, onu çevreleyen turuncu-kahverengi çemendir. Bu uygulama ürünü hem aromatize etmek hem de muhafaza etmek amacıyla kullanılmaktadır. Başyazıcı olarak 1953’ten beri başta Kayseri pastırması, Kayseri mantı, Kayseri sucuk vb. onlarca üründe hizmet vermekteyiz.

Çemensiz üretilen pastırma çeşitleri de vardır. Ya da çemen pastırmasını yemeden önce ayırarak tüketebilirsiniz. Tütün Pastırması dana etinden hazırlanmış, koyun eti içermeyen, yarı yağsız, sınırsız bir pastırmadır. Bonfile pastırma, kuşun hayvanın en az hareket eden kısmı olan kısmından hazırlanır. Diğer adı kuşgömü pastırması olarak bilinir. Antrikot pastırması dana etinin en sinirsiz kısmından üretilir ve bu nedenle ağızda lokum gibi yayılan pürüzsüz bir dokuya sahiptir. Hayvanın sırt etinin doğal yöntemlerle hazırlanmasıyla elde edilen bu özel ürünün adı sırt pastırmasıdır.
https://www.basyazici.com.tr/
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kayseri Pastırması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kayseri emlak ofisi - Kayseriemlakofisi.com

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkiye gençlerin forumu :: ...:::TURKİYE GENÇLİK FORUMU:::... :: WEB SİTENİ TANIT-
Buraya geçin: